Sådan håndterer du dine billeder

Sådan håndterer du dine billeder

Er du også en af dem, som tager billeder i ét væk på din telefon? Alt bliver dokumenteret og din telefon bugner med billeder som ligger i en stor pærevælling. Så læs med her, hvor vi ser på, hvad du kan gøre for at få bragt orden i tingene, så du kan finde dine billeder og ikke risikerer at miste dem. 

Opgaven med at sortere og lagre sine billeder er noget, mange mennesker ikke rigtigt gider, men når først det er gjort, glæder man sig over at det gode overblik, man nu har. Dette er noget, man med fordel kan gøre på en regnvejrsdag, hvor man ikke har andet at lave. 

Overfør billederne 

Først skal billederne overføres fra din telefon til din computer. Her få du brug for et kabel, og ofte følger der et med, når du køber telefonen. Det kan selvfølgelig ske, at man mister kablet, og så kan man købe sig et USB-A til Mikro USB Kabel, som man kan bruge. 

Gem på harddisk 

Når billederne er blevet overført til computeren, kan man sortere dem i mapper f.eks. ud fra, hvilken begivenhed, de blev taget ved. Herefter kan det være en god idé at lægge billederne over på en af sine eksterne harddiske, hvis man har sådan nogle. Harddisken kan fungere som en backup eller blot som opbevaring af billederne, så de ikke ligger og fylder på computeren. Hvis man har mange billeder, bliver det trods alt til noget. 

Med denne lille guide er du klar til at få bragt orden i dine billeder, så du altid kan finde dine gode minder frem. Måske har du en dag lyst til at lave en fotobog, så kan du også let finde dine billeder frem og vælge dem ud, du vil bruge. Tilbage er der kun at sige “sæt i gang”.